GRATULERER MED 50 ÅRS DAGEN BJØRN!

Lørdag 3. februar 2018 fylte vår speiderleder Bjørn Andersen 50 år. Bjørn vokste opp i Sarpsborg og har sin bakgrunn som speider og leder hos våre naboer i Sarpsborg og Østre Østfold krets. Høsten 2008 begynte Bjørns sønn Bård i småspeideren her hos oss på Rolvsøy.  Bjørn ble ganske fort en engasjert far og ble leder høsten 2009. Bjørn tok samme år over hovedansvaret i troppen. Dette var rett etter at Rolvsøyspeiderne hadde en kraftig downperiode i 2007 og stod tilbake nesten uten speidere og ledere. Bjørn kom inn som et friskt pust i gruppa og ble aktivt med på å gjenoppbygge troppen og gruppa.

Bjørn er fortsatt troppsleder og har siden 2009 planlagt, og vært med på mange møter, turer og leiere for speiderne. Også Bjørns familie er aktive i Rolvsøyspeiderne. Ine er med i troppen, Bård er med i roverlaget og leder i troppen, og Trine er vår regnskapsfører.

Rolvsøyspeiderne takker Bjørn for at han er meget engasjert og bruker mye fritid på speiderarbeidet på Rolvsøy. For sin innsats for Rolvsøyspeiderne ble Bjørn tildelt NSF’s æreskniv i 2014.

En gang speider – alltid speider. Gratulerer med dagen Bjørn!

Bjørn har tidligere vært speider og leder i 1. Sarpsborg speidergruppe som gav oss speiderhytta Langos.

Tilbake

ROLVSØYSPEIDERNE :: post@rolvsoyspeiderne.no  ::  Utviklet av Integrasjonspartner BITS AS