STØTT ROLVSØYSPEIDERNE MED PENGER FRA NORSK TIPPING

I 2018 fikk vi igjen ny rekord med kr. 27.603,- fra Grasrotandelen (kr. 16.477,- i 2017) 
Takk til dere som støtter oss!  Hos oss får ingen betalt for å være speiderleder og alle penger vi får inn går til speiderarbeidet. 
Vil også du støtte oss - se "
les mer".
Publisert: 08.01.19

Støtt ROLVSØYSPEIDERNE - helt GRATIS.
Setter du pris på Rolvsøyspeiderne og det arbeidet vår gruppe gjør for barn og unge, kan du nå bidra til bedre økonomien i gruppa uten at det koster deg noe verken i penger eller arbeidsinnsats!
I alle fall om du en gang i mellom, eller fast, spiller på noen av Norsk Tippings spill som Lotto, Vikinglotto, Joker, Fotballtipping eller Oddsen.


Når man spiller på disse spillene går mesteparten av innsatsen tilbake til spillerne i form av premier, Norsk Tipping bruker noe til administrasjon, men rundt 25/30 % av innsatsen blir overført til samfunnsnyttige formål.
En del av denne andelen - 5 % av din innsats - kan DU NÅ SELV bestemme hvem som skal ha glede av! Spiller du for 100 kroner i Lotto kan du altså bestemme at Rolvsøyspeiderne skal ha 5 av kronene som uansett skal gå til samfunnsnyttige formål. Din spillekupong koster altså ikke noe mer for deg!


SLIK GJØR DU:
1) Du registrere at du vil støtte
Rolvsøyspeiderne.
2) Du må benytte spillekort - altså ikke spille uregistrert.
3) Hos din spillekommisjonær oppgir du Rolvsøyspeidernes organisasjonsnummer i frivillighetsregisteret som er:
  993 802 646

5 % av det du spiller for vil da gå direkte til Rolvsøyspeiderne. Du kan når som helst velge å forandre din støtte til et annet formål.

Du kan også lese om Grasrotandelen på sidene hos
Norsk Tipping.

ROLVSØYSPEIDERNE

Tilbake

ROLVSØYSPEIDERNE :: post@rolvsoyspeiderne.no  ::  Utviklet av Integrasjonspartner BITS AS